Coaching  vanuit het hart voor mannen

Verslaafd ben je niet alleen!

Verslaafd ben je niet alleen! Oftewel je bent niet alleen verslaafd maar je bent ook een vader, zoon, broer en echtgenoot maar ook ondernemer, werkgever of werknemer. En je bent niet alléén verslaafd want Nederland telt zo ongeveer 1,7 miljoen mensen die lijden aan een drugs of alcoholverslaving, daarbij nog niet meegerekend seks, gokken, gamen en eetverslavingen. Nee, jij bent zeker niet alleen! En daarom bied ik hulp bij verslaving.

Na dertig jaar verslaving weet ik hoe het voelt,

Echter waarschijnlijk voel je je wel alleen want wie begrijpt jou nou echt? Ben jij het niet helemaal beu om je leven te laten verpesten door jou verslaving? En wil je je dierbare en geliefde niet kwijtraken? Dan is het nú hoognodig tijd om in actie te komen!

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Na dertig jaar te hebben gevochten met een drugsverslaving ken ik de ellende waar jij nu doorheen gaat. ​De eenzaamheid, de wanhoop, de leugens en de uitzichtloosheid. Onthoud dat het nooit te laat is om wat aan jouw probleem te doen.

Ik ben sinds 2010 clean en in herstel van mijn verslaving en ik werk sinds 2015 als ervaringsdeskundige counselor en ggz professioneel om anderen te helpen. Door de jaren heen heb ik zelf ervaren wat wel en niet werkt bij de behandeling van verslaving. Vanuit mijn eigen ervaring en kennis bied ik hulp bij verslaving. Het gebruik van middelen en bijbehorende gedrag is slechts het symptoom van het ware (onderliggende) probleem. Het echte werk begint dan ook pas als je gestopt bent met gebruiken! Vanaf dat moment is hulp vaak hard nodig om niet weer terug te vallen in je oude patroon.

Ik stel een persoonlijk en compleet herstelplan voor je op en begeleidt je om je leven weer op de rails te krijgen. Je krijgt van mij uitgebreid advies en ondersteuning tijdens dit traject naar het leven dat je eigenlijk verdient! Je familie en relatie en worden meegenomen in het traject want zij zijn essentieel voor jou herstel. Absolute eerlijkheid, openheid en commitment van jouw kant zijn nodig​ om het  te laten slagen.

Tevens ben ik werkzaam als familie counselor bij  “Yes We Can Clinics “

Mail me gerust als je meer wil weten of als ik je kan helpen.