werk met mij

podcast

over Rene

Contact

familie counseling

Voor familie en partners

“Van grenzeloos liefhebben naar liefdevolle grenzen”

 

Het is enorm moeilijk om als familielid of partner de juiste manier van handelen te vinden als je dierbare een verslavings probleem heeft. Door de liefde die je voelt is het nemen van de nodige beslissingen en het aangeven van gezonde grenzen uiterst lastig. Sinds 2014 werk ik als familie counselor, zowel privé als in de GGZ bij  Yes We Can Clinics, en zie ik families en partners enorm strugglen met dit probleem.

Zelf heb ik bij mijn vrouw en mijn moeder gezien hoe kwetsbaar ze waren ten tijde van mijn verslaving. Echter misbruikte ik dat door hun te manipuleren zodat ik mijn verslaving kon laten doorgaan.

Heb je een familielid of geliefde met een verslavings probleem en heb je hierbij hulp nodig? Neem contact op met mij!

Ik ben uiteindelijk in herstel van mijn verslaving gekomen toen er duidelijke grenzen werden gesteld en mijn verslaving geen kans meer kreeg.

Rene

-Coaching-

van man tot man

Je bent meer dan verslaafd.

Want je bent ook een zoon, misschien wel een broer, vader en/of echtgenoot. En een ondernemer, werkgever of werknemer.
Je bent meer dan alleen verslaafd. Maar als verslaafde ben je ook met meer. Nederland telt ongeveer 2 miljoen mensen die lijden aan een drugs/alcohol of gedrags- verslaving. En toch voelt het dat je er helemaal alleen voor staat. En daarom bied ik hulp bij jou verslavings probleem!

 

Na dertig jaar verslaving weet ik hoe het voelt!

Het gevoel dat niemand je begrijpt. De angsten waar je elke dag mee moet leven. De angst om je dierbaren te verliezen.
De angst om alles kwijt te raken, omdat de verslaving je leven heeft overgenomen.

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Na dertig jaar te hebben gevochten met een drugsverslaving ken ik de ellende waar jij nu doorheen gaat. ​
De eenzaamheid, de wanhoop, de leugens en de uitzichtloosheid. Maar onthoud dat het nooit te laat is om wat aan jouw probleem te doen.

Sinds 2010 ben ik vrij van drugs en sinds 2015 werk ik als ervaringsdeskundige counselor en ggz professional om anderen te helpen*.
Door de jaren heen heb ik zelf ervaren wat wel en niet werkt bij de behandeling van verslaving. Vanuit mijn eigen ervaring en kennis bied ik intensieve hulp. Het gebruik van middelen en het bijbehorende gedrag zijn slechts symptomen van een onderliggend probleem. Het echte werk begint dan ook pas als je gestopt bent met gebruiken! Vanaf dat moment is hulp vaak hard nodig om niet weer terug te vallen in je oude patroon.

Samen met jou stel ik een persoonlijk en compleet herstelplan op en begeleid ik je om je leven weer op de rails te krijgen.
Je krijgt van mij uitgebreid advies en ondersteuning tijdens dit traject naar het leven dat je verdient. In het traject worden je naasten (familie, geliefde) meegenomen, want zij zijn essentieel voor jouw herstel. Absolute eerlijkheid, openheid en commitment van jouw kant zijn nodig​ om het traject naar herstel te laten slagen.

Misschien kun je er op dit moment geen voorstelling van maken, maar er komt een dag dat als je goed in herstel zit, het leven weer in alle opzichten geweldig is. En met alle liefde wil ik je daarbij helpen.

* Tevens ben ik werkzaam als addiction & family counselor bij  “Yes We Can Clinics “

Mail me gerust als je meer wilt weten of als ik je kan helpen.