werk met mij

podcast

over Rene

Contact

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 176,00

Hallo,

Wat fantastisch dat je dit onlineprogramma aan jezelf geeft! Ik heb dit programma vanuit mijn ervaring en kennis met liefde gemaakt om je op weg te helpen.
Vanaf 2015 werk ik als familie-counselor om de naaste familie of relatie te helpen die te kampen hebben met een dierbare die verslaafd is. En uit al die ervaring is dit programma ontstaan.

Dit programma is geen snelle oplossing voor het buitengewone moeilijke onderwerp dat verslaving is en waar je als naaste (veel) mee te maken hebt.

Echter zal dit programma je wél inzichten en handvatten bieden die jou kunnen helpen om hier mee om te gaan. Net zoals degene met een verslaving een weg te gaan heeft naar herstel geldt dat ook voor de naaste. Weet dat als je inziet waar je wel en geen invloed op hebt en dit gaat toepassen er meer rust en ruimte ontstaat voor jou.

Daarmee biedt je duidelijkheid, leer je grenzen te stellen en kan je beter bij jezelf blijven.

Volg de hoofdstukken in de aangegeven volgorde. En neem de tijd om alles op je te laten inwerken. Het is niet makkelijk maar absoluut wel mogelijk.

Ik wens je alle moed, kracht, en liefde!

Bij vragen over het onlineprogramma; stuur een mailtje naar support@renevancollem.nl

Veel succes!

Met liefde,

Rene

Belangrijke mededeling: Het is ten strengste verboden om dit programma, inclusief alle bijbehorende uitzonderlijke video- en audio-materiaal, op enigerlei wijze online te verspreiden, te publiceren of anderszins openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten en auteursrechten met betrekking tot dit programma behoren toe aan Rene van Collem.

Download het audiobestand hier (klik op de link, daarna op de 3 bolletjes en selecteer ‘Download’)

Download het audiobestand hier (klik op de link, daarna op de 3 bolletjes en selecteer ‘Download’)

Download het audiobestand hier (klik op de link, daarna op de 3 bolletjes en selecteer ‘Download’)