RENE, DRUMMER VAN DOE MAAR

“Live is a rhythm,
The heart is the beatmaster,
keep it in the right groove.”

~ Rene van Collem – Drummer van Doe Maar

Ik speel al drums vanaf mijn 8e en ik werk inmiddels al 40 jaar als professioneel drummer. Ik ben de vaste drummer van Doe Maar (“opnieuw” sinds 2011). En speelde onder andere bij: Spargo, Powerplay, Candy Dulfer, Sjako!, Tiesto, DJ Jean en Tjeerd Oosterhuis. Ook heb ik met véle anderen artiesten in binnen en buitenland gespeeld als sessie drummer. In 2013 kreeg ik een Edison voor mijn bijdrage als drummer aan het gehele Doe Maar oeuvre.

​Ik ben altijd geïnteresseerd in en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dus: aarzel niet als je een te gek idee hebt! Vul het contactformulier in en dan hoor je snel van mij!

Masterclass drummen

Sinds 2019 biedt ik een masterclass drummen aan! Ik deel met jou mijn jarenlang ervaring over alle grooves en moves en drum skills om jouw drummen op een hoger niveau te krijgen! Geschikt voor diegenen die al een tijdje spelen, amateur of prof zijn. ​Boek nu je masterclass bij mij en kom naar de drumstudio in Zandvoort waar twee prof kits op jouw wachten.

Wil je meer weten over prijzen en mogelijkheden? Stuur mij dan een bericht!

Doe maar – Lijf aan lijf tour

De concerten van de Doe Maar ‘Lijf aan Lijf’ tour 2020 zijn als gevolg van de coronamaatregelen verplaatst naar 2021.

DRUMMEN- DOE MAAR

BACK IN THE 80’S