werk met mij

podcast

over Rene

Contact

“Live is a rhythm,
The heart is the beatmaster,
keep it in the right groove.”

~ Rene van Collem – Drummer van Doe Maar~

Vanaf jonge leeftijd wist ik wat ik wilde; drummer worden! 

Vanaf mijn 8e speel ik drums en werk inmiddels al 40 jaar als professioneel drummer. Op mijn 18e werd ik aangenomen bij Doe Maar. De albums “Doris Day en andere stukken’ & “4US” volgde waarna het ongekende succes los barste. Bijna twee jaar speelde ik drums in bizar succesvolle jaren ’80 met als hoogtepunten Pinkpop 82′,  No Nukes festival en Veronica’s Rocknacht.

Na Doe Maar speelde ik bij; Spargo, PowerplaySjako!. Als sessie drummer mocht ik o.a. met Tiesto, DJ Jean, Candy Dulfer en Tjeerd Oosterhuis werken. Tot mijn grote geluk werd ik in 2011 teruggevraagd bij Doe Maar! Sinsdien spelen we weer live en hebben diverse concerten gegeven zoals Symphonica in Rosso, in de Ziggo Dome, en voor de 3e keer Pinkpop. In 2013 ontvingen we een Edison voor gehele Doe Maar oeuvre. Ik ben ontzettend dankbaar en gelukkig dat ik opnieuw met deze geweldige band mocht optreden.

 

​Ik ben altijd geïnteresseerd in en op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Dus: aarzel niet als je een te gek idee hebt! Vul het contactformulier in en dan hoor je snel van mij!

DOE MAAR – LIVE

BACK IN THE 80’S