“Live is a rhythm,
The heart is the beatmaster,
keep it in the right groove.”

~ Rene van Collem – Drummer van Doe Maar~

Vanaf jonge leeftijd wist ik wat ik wilde; drummer worden! 

Vanaf mijn 8e speel ik drums en werk inmiddels al 40 jaar als professioneel drummer. Op mijn 18e werd ik aangenomen bij Doe Maar. De albums “Doris Day en andere stukken’ & “4US” volgde waarna het ongekende succes los barste. Bijna twee jaar speelde ik drums in bizar succesvolle jaren ’80 met als hoogtepunten Pinkpop 82′,  No Nukes festival en Veronica’s Rocknacht.

Na Doe Maar speelde ik bij; Spargo, PowerplaySjako!. Als sessie drummer mocht ik o.a. met Tiesto, DJ Jean, Candy Dulfer en Tjeerd Oosterhuis werken. Tot mijn grote geluk werd ik in 2011 teruggevraagd bij Doe Maar! Sinsdien spelen we weer live en hebben diverse concerten gegeven zoals Symphonica in Rosso, in de Ziggo Dome, en voor de 3e keer Pinkpop. In 2013 ontvingen we een Edison voor gehele Doe Maar oeuvre. Ik ben ontzettend dankbaar en gelukkig dat ik opnieuw met deze geweldige band mag optreden.

Check hier voor de laatste info betreft concerten

​Ik ben altijd geïnteresseerd in en op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Dus: aarzel niet als je een te gek idee hebt! Vul het contactformulier in en dan hoor je snel van mij!

Masterclass drummen

Sinds 2019 bied ik een masterclass drummen aan! Ik deel met jou mijn jarenlange ervaring met alle grooves en moves en drum skills om jouw drummen op een hoger niveau te krijgen! Geschikt voor degenen die al een tijdje spelen, amateur of prof zijn. Boek nu je masterclass bij mij en kom naar de drumstudio in Zandvoort waar twee prof kits op jou wachten.

Wil je meer weten over prijzen en mogelijkheden?
Stuur mij dan een bericht!

Doe maar – Lijf aan lijf tour

De concerten van de Doe Maar ‘Lijf aan Lijf’ tour 2020 zijn als gevolg van de coronamaatregelen verplaatst naar 2021.

DOE MAAR – LIVE

BACK IN THE 80’S