OVERWIN  JEZELF, JE PROBLEMEN EN JE VERSLAVINGEN

Een motiverende lezing waarin ik wil overbrengen dat iedereen dit kan!

“Verslaving is koning in het land waar liefde en bewustzijn in slaap zijn gevallen.”

 ~ Rene: uit zijn boek “Heroine Godverdomme”

Volgens het Trimbos instituut kampt ongeveer 10% van Nederland (1,7 miljoen) met een drugs of alcohol verslaving, niet mee gerekend gamen, seks, gokken en eetverslaving. Bij elkaar opgeteld bijna 2 miljoen mensen! Verslaving is een zeer ernstige aandoening waarbij iemands brein en geest als het ware gehijackt worden door een middel of gedrag en waar levens en families aan kapot gaan.

In mijn interactieve lezingen vertel ik over mijn eigen ervaring, wat verslaving is en waar de oplossing voor herstel ligt.

Lezing over verslaving ~ Een goudeerlijk verhaal

Na dertig jaar actieve verslaving weet ik als geen ander wat het is en heb ik keihard gewerkt om mijn denken en doen te transformeren naar een gezonde levensstijl die vóór mij in plaats van tegen mij werkt. Aan de hand van mijn levensverhaal vertel ik openhartig waar ik doorheen ben gegaan en hoe ik er uitgekomen ben. 

Het buitengewone proces wat daar aan ten grondslag bespreek ik volledig met bruikbare tips en adviezen die iedereen kan toepassen op zijn leven. Het overwinnen van een verslaving of negatief patroon is uiteindelijk vooral een overwinning op jezelf.

Het doel van mijn lezingen is om te inspireren, te motiveren, hoop te geven en ​ te laten zien dat het mogelijk is elke verslaving en persoonlijk crisis te overwinnen! Graag deel ik met jullie mijn zienswijze en oplossing voor elke soort verslaving of persoonlijk crisis!

Bedrijven waar ik lezingen voor heb mogen verzorgen zijn o.a. :  

 

​Ik pas mijn lezing graag aan aan uw wensen en doelgroep, bedrijf, school, of elk andere specifiek doeleinde. 
Geïnteresseerd? Neem contact op.