werk met mij

podcast

over Rene

Contact

OVERWIN  JEZELF, JE PROBLEMEN EN JE VERSLAVINGEN

Een motiverende lezing waarin ik wil overbrengen dat iedereen dit kan!

“Keihard heb ik gewerkt naar een leven dat vóór mij in plaats van tegen mij werkt.”

 ~ Rene van Collem

Verslaving is een slopende aandoening waarbij iemand niet meer bij machte is om te stoppen met gebruiken of destructief gedrag en waardoor levens en families worden verwoest.

In mijn interactieve lezingen vertel ik over mijn eigen ervaring, wat verslaving is en waar de oplossing voor herstel ligt.

Lezing over verslaving en herstel – Een inspirerend & eerlijk verhaal

Na dertig jaar actieve verslaving weet ik als geen ander wat het is en heb ik keihard gewerkt om mijn denken en doen te transformeren naar een gezonde levensstijl die vóór mij in plaats van tegen mij werkt. Aan de hand van mijn levensverhaal vertel ik openhartig waar ik doorheen ben gegaan en hoe ik er uitgekomen ben.

Het buitengewone proces wat daar aan ten grondslag ligt bespreek ik volledig met bruikbare tips en adviezen die iedereen kan toepassen op zijn leven. Het overwinnen van een verslaving of negatief patroon is uiteindelijk vooral een overwinning op jezelf.

Het doel van mijn lezingen is om te inspireren, te motiveren, hoop te geven en te laten zien dat het mogelijk is elke verslaving en persoonlijk crisis te overwinnen! Graag deel ik met jullie mijn aanpak om de vicieuze cirkel van verslaafd zijn te doorbreken. Want wat ik kan, kan jij ook!

Bedrijven waar ik lezingen voor heb mogen verzorgen zijn o.a. :  

​Ik pas mijn lezing graag aan aan uw wensen en doelgroep, bedrijf, school, of elk ander specifiek doeleinde.
Geïnteresseerd? Neem contact op.