werk met mij

podcast

over Rene

Contact

Online training – Eerste hulp bij verslaving voor naasten

Als iemand die zelf heeft geworsteld met verslaving, weet ik hoe verwoestend het kan zijn, niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor de naasten. Velen voelen zich machteloos, overweldigd door verdriet en stress. Daarom heb ik “Eerste hulp bij verslaving voor naasten” ontwikkeld, een online programma speciaal voor ouders, partners, en familieleden van verslaafden.

Dit programma is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als familie-counselor en is ontworpen om je de kennis en tools te geven die je nodig hebt om deze moeilijke situatie het hoofd te bieden. Ik neem je mee door een vijf-stappen methode die ik zelf heb ontwikkeld: Kijk, Voel, Stop, Geef en Blijf. Je leert wat verslaving echt inhoudt, hoe je de ontkenning doorbreekt, en hoe je kunt stoppen met gedrag dat de verslaving onbewust in stand houdt.

Je krijgt toegang tot video’s, een werkboekje, meditaties, en een speciale ‘Gebed van Kalmte’ track om je te ondersteunen op je pad naar herstel—niet alleen voor jezelf maar ook voor je dierbare. Dit programma kun je volgen in je eigen tempo, waardoor je kracht vindt in jezelf en leert hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met de verslaving in je leven.

Laten we samen deze reis beginnen.

 176,00