WORKSHOPS LEVEN VANUIT HET HART

Workshops Leven vanuit het Hart:

Durf jij je hart te volgen? Wat maakt jou gelukkig? Leef jij het leven dat je écht wil leven? Deze inspirerende sessie duurt circa 2 uur en gaat over leren vertrouwen op je hart. We helpen je om de taal van je hoofd en het gevoel van je hart in balans te brengen. We leren je (om) denken en voelen in mogelijkheden en niet in moeilijkheden.

We zullen onze visie geven over hoe we het leven (be)leven en onze eigen obstakels overwonnen hebben. We willen wil je graag helpen om te leven vanuit je hart en in liefde te zijn met jezelf en je omgeving. Als je het fijn vindt mag je natuurlijk jouw vragen of dilemma’s aan ons voorleggen, dat hoeft natuurlijk niet, je mag ook gewoon lekker luisteren. De tweede helft van de sessie is geeft Margaretha een healing en geleide meditatie begeleid door Rene en extra percussionist met speciale Sonic healing sounds afgestemd op de chakra’s.

Workshop Intuïtie van het Hart:

Je hart volgen en vertrouwen op je intuïtie. Iedereen kan het, maar niet iedereen doet het. Tijdens deze 1-daagse workshop ontdekken we samen met jou wat jouw hart je zegt en ingeeft én we helpen je om hierop te vertrouwen. We gaan jullie leren om de helder voelende vermogens, die iedereen bezit, te ontwikkelen en om intuïtief te handelen. We zullen meerdere oefeningen doen om te leren ‘kijken’ vanuit het hart in plaats van met de ogen en ervaren hoe bevrijdend het kan zijn als je echt gaat voelen vanuit je hart.

We nemen jullie mee in onze wereld waarin voelen centraal staat en zien minder belangrijk is. Het zal een mooie uitdaging zijn om op je intuïtie en ingevingen te gaan vertrouwen. Leer om intuïtief te voelen en krijg handvatten om je energie op de juiste manier te
gebruiken voor de rest van je leven 
Deze zeer praktische workshop is echt een kwestie van doen en is geschikt voor iedereen!

Kijk voor actuele data en meer info op raphaelsbron.nl


“Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk ​als mijn grootste kracht!” –www.raphaelsbron.nl

Contact?:  margaretha@raphaelsbron.nl 

Meer over Margaretha? Kijk op www.raphaelsbron.nl