WORKSHOPS VANUIT HET HART

Samen met mijn vrouw Margaretha de Vries

Workshop – Leven vanuit het Hart:

Durf jij je hart te volgen? Wat maakt jou gelukkig? Leef jij het leven dat je écht wil leven? Deze inspirerende sessie duurt circa 2 uur en gaat over leren vertrouwen op je hart. We helpen je om de taal van je hoofd en het gevoel van je hart in balans te brengen. We leren je (om)denken en voelen in mogelijkheden en niet in moeilijkheden.

We zullen onze visie geven over hoe we het leven (be)leven en onze eigen obstakels overwonnen hebben. We willen wil je graag helpen om te leven vanuit je hart en in liefde te zijn met jezelf en je omgeving. Als je het fijn vindt mag je natuurlijk jouw vragen of dilemma’s aan ons voorleggen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je mag ook gewoon lekker luisteren.
De tweede helft van de sessie geeft Margaretha een healing en geleide meditatie begeleid door Rene en extra percussionist met speciale Sonic healing sounds afgestemd op de chakra’s.

Workshop – Helen vanuit het Hart:

Leer hoe jij jezelf kan helen! Helen vanuit het Hart is een 2-daagse workshop waarin je kennismaakt met Margaretha’s manier van behandelen. Zij wil haar kennis die ze door de jaren heen heeft opgedaan met jou delen. Iedereen heeft van nature helende- en helder voelende vermogens en zij helpt je tijdens deze workshop om dit te ontwikkelen.

Locatie: Haarlem 

Ze zal je inwijden om het (zelf)helende vermogen van je hart te activeren. Ze leert je om leven en te handelen vanuit je hart. Ik zal de workshop begeleiden met live sound-healings. Deze workshop is voor iedereen! Ook zeer zeker geschikt voor therapeuten, yoga docenten, masseuses en energiewerkers die al een praktijk hebben of willen starten. 

Klik hier voor een sfeerimpressie van deze workshop.
Kijk voor actuele data en meer info op raphaelsbron.nl

“Liefde is het toverwoord!”

~ Margaretha de Vries ~

“Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk ​als mijn grootste kracht!”

Contact? Mail naar: margaretha@raphaelsbron.nl 

Meer over Margaretha? Kijk op: www.raphaelsbron.nl